Wie ben ik?

Over mij

Van wie zijn de AngelHands? Ze zijn van mij, Angelique Zeevenhooven (1964). Ik woon in Maastricht, waar ik een praktijk voor massage en emotioneel lichaamswerk heb.

In mijn kindertijd masseerde ik al graag en werkte ik - kindeigen- heel onbevangen met energie, waardoor bij mensen om me heen pijn vaak minder werd.

In de loop van de jaren heeft mijn hoofd het echter van mijn handen gewonnen en ben ik in de financiële dienstverlening gaan werken.
En altijd miste ik iets…
Door het volgen van diverse cursussen (o.a. de Tao van de Vrouw, Emotioneel lichaamswerk) kwam ik weer dichter bij mijn basis.
Ik heb de Integratieve Massage en Holistic Pulsing-opleiding op de Schans in Opoeteren (Belgie) bij Geert van Coillie gevolgd en ben ingewijd in Reiki I en II. Ook ben ik erkend NGS Sportmasseur. Massagepraktijk AngelHands bestaat in 2020 15 jaar!

Mijn handen voelen weer, mijn gevoel, mijn energie stromen. Mijn vader had gelijk toen hij tegen mij zei:  "Jij moet met je handjes gaan werken!"
Mogen masseren en gemasseerd worden ervaar ik nog steeds als een wonder.
 
Mogen mijn handen en ik het wonder van een Integratieve Massage sessie met je delen? Of wil je graag tijdens Holistic Pulsing sessies op ontdekkingstocht door de wondere wereld van jouw vanzelfsprekende lichaam? Dan reis ik graag met je mee op deze bijzondere reis!